От две години Мари, дъщерята на Гала и сина на Джуджи

...
От две години Мари, дъщерята на Гала и сина на Джуджи
Коментари Харесай

Водещата Гала ще става баба!

От две години Мари, дъщерята на Гала и сина на Джуджи – Константин живеят дружно и за новата година двамата си направиха една и съща татуировка – малко бебешко краче, написа „ Уикенд “.

Според слуховете младата двойка не е избрала инцидентно татуировка във компанията на детско краче. Известно е, че това е знак на зараждащия се живот и на предстоящ правоприемник, какъвто влюбените възнамеряват да основат през 2021 година

Гала е била първата, на която Мари е изпратила фотография с новото си „ бижу “. Звездата била очарована, когато го видяла – настояват осведомени.Мари и Константин са дружно от деца, въпреки че във връзката им не всеки път нещата са вървели без спънки. През годините те са се разделяли няколко пъти, само че това единствено им помогнало да осъзнаят, че не могат един без различен.

Те взеха решение да заживеят под общ покрив преди две години и половина, тъй че към този момент се познават задоволително добре, с цел да могат да възнамеряват основаване на лично поколение. През март Мари ще стане на 24 години. Точно на такава възраст е била и Гала, когато я е родила.

Наскоро Джуджи разкри, че младите мечтаят да встъпят публично в брак. Кога обаче ще стане това, зависи значително от развиването на пандемията. Не е изключено и бебето да се появи, преди да са вдигнали сватбата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР